تاریخ : سه شنبه 12 مهر 1401     |     کد : 963

با حضور ریاست و اعضای هیات رئیسه؛

مراسم بدرقه دانشجویان دختر دانشگاه بناب به مشهد مقدس

مراسم بدرقه دانشجویان دختر دانشگاه بناب به مشهد مقدس جهت زیارت حرم مطهر حضرت رضا(ع) با حضور رئیس، اعضای هیات رئیسه و مسئول نهاد رهبری در دانشگاه برگزار شد.

مراسم بدرقه دانشجویان اعزامی دانشگاه بناب به مشهد مقدس جهت زیارت حرم مطهر حضرت علی ابن موسی‌الرضا (ع) با حضور دکتر مجتبی عباسیان، رئیس دانشگاه بناب، حجت الاسلام حیدرزاده، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه و اعضای هیات رئیسه دانشگاه در مقابل سردر دانشگاه بناب برگزار شد.

هدف از برگزاری این اردوی زیارتی ایجاد نشاط فکری و معنوی برای دانشجویان و زیارت بارگاه ملکوتی هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت علی بن موسی موسی‌الرضا علیه السلام است.
از جمله برنامه‌های این اردومی توان به برگزاری کارگاه‌های آموزشی و فرهنگی، بازدید از اماکن مذهبی و تاریخی و همچنین برنامه‌های تفریحی اشاره کرد.
شایان ذکر است که این اردو به صورت سالانه به همت معاونت فرهنگی ونهاد رهبری وهمکاری کانون رضوی با برگزاری مسابقه کتاب خوانی وانتخاب نفرات برتراز بین متسابقین برگزار می‌شود.

نوشته شده در   سه شنبه 12 مهر 1401  ساعت  11:51   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  86