تاریخ : سه شنبه 24 بهمن 1402     |     کد : 1042

همگام با ایران اسلامی؛

حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه بناب در راهپیمایی ۲۲ بهمن

دانشگاهیان دانشگاه بناب با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن؛ بار دیگر پشتیبانی همه جانبه خود را از ارزش‌های انقلاب اسلامی اعلام کردند.

به گزارش خبرنگارفرهنگی دانشگاه بناب به نقل ازروابط عمومی دانشگاه؛ خانواده بزرگ دانشگاه بناب همراه با دیگر هموطنان با حضوری پرشور و گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن و باعزمی استوار و مشت‌هایی گره کرده، چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی داشتند  و فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر دادند و نشان دادند که هیچ کشوری نمی‌تواند برای سرنوشت این ملت شریف و همیشه در صحنه تعیین تکلیف کند..
با این حضور باز هم حیرانی برای جهانی ماند که برای ناامیدی مردم هرچه در توان داشتند در استودیو‌های رنگارنگ و میز‌های تحریم قرار دادند، اما استواری مردم و ایستادگی آنان، نقشه‌های بدخواهان را باطل و رؤیاهایشان را کابوس کرد.

نوشته شده در   سه شنبه 24 بهمن 1402  ساعت  16:15   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  64