تاریخ : سه شنبه 24 بهمن 1402     |     کد : 1041

همزمان با22بهمن

جشن بزرگ انقلاب در دانشگاه بناب برگزارشد

جشن بزرگ انقلاب باحضور پرشور خانواده های اساتید و کارکنان دانشگاه بناب در سالن اجتماعات علامه طباطبائی دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش خبرنگارفرهنگی دانشگاه بناب:جشن بزرگ چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی باحضور پرشور خانواده های اساتید و کارکنان دانشگاه بناب در سالن اجتماعات علامه طباطبائی دانشگاه در ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ بعداز اقامه نمازجماعت مغرب و عشاء برگزار گردید.
در این مراسم حجت الاسلام حیدر زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن خیر مقدم گویی به خانواده بزرگ دانشگاه وتبریک اعیاد شعبانیه به بیان دستاوردهای  وفعالیت های دانشگاه پرداخت.
شایان ذکر است:اجرای برنامه شاد ومفرح توسط حجت الاسلام قدوسی،اجرای گروه مارش نظامی ،اجرای گروهی ورزش باستانی برگزاری مسابقه وطنین انداز شدن ندای الله اکبر و نور افشانی از دیگر بخش های این برنامه بود.

نوشته شده در   سه شنبه 24 بهمن 1402  ساعت  10:26   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  77