تاریخ : سه شنبه 3 دي 1398     |     کد : 849

به مناسبت سالروز روز پژوهش ;

اولین رویداد محیط زیستی در دانشگاه بناب برگزار شد .

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه بناب ; به مناسبت روز پژوهش ، نمایشگاه و همایش اولین رویداد محیط زیستی دانشکاه بناب با محوریت سلول های خورشیدی با حضور اساتید ومسئولین دانشگاه و دانشجویان دانشگاه در دو بخش نمایشگاهی و همایش در طبقه همکف دانشکده فنی مهندسی و سالن کنفرانس علامه هشترودی دانشگاه بناب برگزار شد .
این رویداد در دو بخش نمایشگاهی و همایش برگزار گردید که نمایشگاه این رویداد به مدت چهار روز در طبقه همکف دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بناب دایر بوده و هر روزه میزبان خیل زیادی از دانشجویان و مسئولین علاقه مند بوده است .
مهندس جلیل بخشی سرا ، دبیر علمی اولین رویداد محیط زیستی دانشگاه بناب و دانش آموخته رشته فوتونیک دانشگاه بناب به ایراد سخنرانی و ارائه نقطه نظرات خود پیرامون سلول های خورشیدی و فناوری ساخت و موارد استفاده در زندگی روزمره پرداخت .
گفتنی است این همایش به همت انجمن علمی دانشجویی مهندسی اپتیک و لیزر دانشگاه بناب برگزار شد .

نوشته شده در   سه شنبه 3 دي 1398  ساعت  10:49   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  225