تاریخ : شنبه 20 اسفند 1401     |     کد : 995

حضور رئیس دانشگاه بناب در جمع کاروان راهیان نور دانشجویان + عکس

دکتر مجتبی عباسیان رئیس دانشگاه بناب در جمع کاروان اردوی راهیان نور حضور یافت.

به گزارش خبرنگار فرهنگی واجتماعی دانشگاه بناب، کاروان بسیج دانشجویی در قالب اردوی راهیان نور طی 16 لغایت 22 اسفندماه ۱۴۰۱ از مناطق عملیاتی جنوب کشور بازدید به عمل آورد.
دکتر مجتبی عباسیان رئیس دانشگاه بناب ، با حضور در جمع کاروان راهیان نور دانشجویان این دانشگاه از نزدیک در جریان امور این اردوی زیارتی و فرهنگی قرار گرفت.
اردوی فرهنگی و مذهبی راهیان نور بسیج دانشجویی دانشگاه بناب با حضور جمعی از دانشجویان این دانشگاه در دو بخش برادران وخواهران از 16 تا 22 اسفندماه در حال برگزاری است.
در این اردو، دانشجویان از مناطق عملیاتی دوکوهه، فکه، هویزه، طلائیه، هور العظیم، شلمچه، معراج الشهدا و سایر مناطق بازدید می‌کنند.

نوشته شده در   شنبه 20 اسفند 1401  ساعت  15:49   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  244