تاریخ : شنبه 20 اسفند 1401     |     کد : 994

اعزام دانشجویان دانشگاه بناب به مناطق عملیاتی جنوب کشور

دانشجویان دانشگاه بناب با بدرقه هیآت رئیسه و جمعی از مسئولین شهرستان بناب عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور شدند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه بناب: به همت امورفرهنگی واجتماعی وبسیج دانشجویی دانشگاه بناب دانشجویان برادروخواهر با بدرقه هیآت رئیسه و جمعی از مسئولین شهرستان بناب عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور شدند.

هدف اصلی اعزام کاروان های راهیان نور، آشنایی با مناطق عملیاتی دوران هشت سال دفاع مقدس، تشریح ارزش‌های دفاع مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت، حفظ روحیه ایثار و ایستادگی ملت ایران است.
برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی و توزیع بسته های فرهنگی در طول سفر و بهره مندی از راویان نور ازجمله برنامه های فرهنگی دیگر دراین اردو خواهد بود.

نوشته شده در   شنبه 20 اسفند 1401  ساعت  10:48   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  184