تاریخ : پنجشنبه 17 آذر 1401     |     کد : 979

دیدار هیات رئیسه دانشگاه بناب از خانواده شهدا

همزمان با 16 آذر روز استکبار ستیزی و روز دانشجو ، هیات رئیسه دانشگاه بناب با خانواده معظم شهدا دیدار وگفت وگو کردند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه بناب به نقل از روابط عمومی دانشگاه بناب ؛رئیس دانشگاه بناب با همراهی اعضای هیات رئیسه و رئیس بنیاد شهید شهرستان بناب با مادران و همسران شهیدان مختاری، هاشمی و دانشیان دیدار و تجلیل کرد.
دکتر مجتبی عباسیان، رئیس دانشگاه بناب در این دیدارها ضمن تاکید بر دیدار و تجلیل از خانواده معزز شهدا و جانبازان اظهار داشت؛ تفکر و اندیشه شهدای والامقام چراغ راه هدایت جوانان و جامعه بوده و باید سیره شهداء را سرلوحه کارهای خویش قرار دهیم. وی در ادامه مادران و همسران شهدا را ایثارگران اصلی ایران اسلامی دانست و گفت: مادران و همسران شهداء صبورترین و بزرگوارترین اعضای جامعه‌ی اسلامی هستند که اجر و قرب این عزیزان کمتر از شهادت نیست و تجلیل و تکریم مقام شهداء، مادران و همسران شهیدان یک وظیفه اصلی و همگانی است.  رئیس دانشگاه بناب در پایان گفت: امیدوارم با بهره‌مندی از الطاف الهی و دعای خیر مادران و خانواده معظم و معزز شهدا در راستای انجام وظایف محوله و خدمت به مردم سربلند باشیم.

نوشته شده در   پنجشنبه 17 آذر 1401  ساعت  10:19   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  54