تاریخ : شنبه 7 آبان 1401     |     کد : 971

بازدید دانشجویان دانشگاه بناب از باغ موزه دفاع مقدس

اردوی یک روزه بازدید دانشجویان دانشگاه بناب، از باغ موزه دفاع مقدس تهران برگزار شد.

اردوی یک روزه بازدید دانشجویان دانشگاه بناب از باغ موزه دفاع مقدس در تهران با هدف آشنایی دانشجویان با تاریخ اسلام، انقلاب اسلامی ایران و دفاع مقدس برگزار شد.
در این اردو راویان روند تاریخی شکل گیری ظهور اسلام، بعثت رسول اکرم (ص) و جنگ هایی که با آن مواجه شدند و نیز تشکیل حکومت اسلامی و ادامه آن و همچنین وقایع انقلاب اسلامی و مبارزات سیاسی حضرت امام خمینی (ره) با رژیم پهلوی، بیداری و آگاه سازی ملت ایران و هم چنین دلایل وقوع جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس را برای دانشجویان تشریح کردند.
گفتنی است، همه این وقایع در سالن های بسیار وسیع و طولانی موزه به صورت تصویری و با روایتگری کارشناسان مربوطه به صورت مبسوط برای دانشجویان تشریح شد و دانشجویان با وقایع تاریخ اسلام، تاریخ انقلاب اسلامی و تاریخ دفاع مقدس از نزدیک آشنا شدند.

نوشته شده در   شنبه 7 آبان 1401  ساعت  08:05   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  71