تاریخ : چهارشنبه 18 خرداد 1401     |     کد : 954

مسابقه نجات تخم مرغ در دانشگاه بناب برگزار شد

مسابقه نجات تخم مرغ با حضور 30 تیم وبه همت هسته علمی بسیج دانشجویی برگزار شد.

به گزار ش خبرنگار فرهنگی دانشگاه بناب: مسابقه نجات تخم مرغ به همت بسیج دانشجویی وهمکاری معاونت فرهنگی واجتماعی با حضور 30 تیم در مقابل ساختمان فنی مهندسی  برگزارشد.

ابتکار و خلاقیت در ارائه ی ایده ای نو برای محافظت تخم مرغ و همچنین داشتن طرح فنی و مهندسی، به سالم ماندن تخم مرغ کمک می کند، ضمنا سالم رسیدن تخم مرغ، حجم و وزن کمتر سازه، تخریب نشدن دستگاه حامل تخم مرغ بعد از سقوط، فرود در محدوده مشخص شده همراه با دقت پرتاب، زمان سقوط، خارج شدن تخم مرغ از سازه پس از برخورد با زمین بدون دخالت انسان و سالم ماندن آن و نیز خلاقیت، نوآوری و زیبایی طرح از ملاک های داوری در این مسابقه بود.
شایان ذکر است به سه تیم برتر این مسابقات جوایز نفیسی تقدیم گردید.

هدف از طراحی این دوره از مسابقات در دنیا را کسب ایده‌هایی برای طراحی و ساخت سازه‌ها و مکانیزم‌هایی دانست که بتواند انسان را در ارسال و پرتاب کاوشگرها به سیاره‌های دیگر و همچنین به حداقل رساندن آسیب‌های وارد بر این کاوشگرها یاری کند.

نوشته شده در   چهارشنبه 18 خرداد 1401  ساعت  13:21   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  103