تاریخ : دوشنبه 18 بهمن 1400     |     کد : 920

بمناسبت ایام الله دهه مبارک فجر

دیدار با خانواده شهدا بمناسبت ایام الله دهه مبارک فجر

.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه بناب؛ همزمان با چهل وسومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ودر راستای تکریم مقام شامخ خانواده معظم شهدا وتجدید میثاق با خانواده های این عزیزان، اعضای هیأت رئیسه دانشگاه بناب با خانواده شهیدان مختاری دیدار کردند وجویای احوال مادر این شهیدان گرانقدر شدند.
رئیس دانشگاه بناب با اشاره به اینکه خانواده شهدا با صبر و استقامت در فراق فرزندان شهید خود، تجلی بخش گوهر شهادت در جامعه و سرچشمه ایثار و فداکاری هستند، افزود: این عزیزان حق بزرگی بر گردن همه ما دارند و امروز بزرگداشت یاد شهيدان والامقام و استمرار راه آنها، وظيفه ای ملی و همگانی است.

دکتر مجتبی عباسیان با بیان اینکه تکریم از خانواده شهیدان، ایثارگران و آزادگان وظیفه ای همگانی است، گفت: دانشگاه بناب همواره در راه خدمت به مردم از هیچ تلاشی فروگذار نبوده و خدمت به جامعه مخصوصاً خانواده های معظم شهداء و ایثارگران را برای خود افتخار می داند.

نوشته شده در   دوشنبه 18 بهمن 1400  ساعت  08:40   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  484