تاریخ : چهارشنبه 10 دي 1399     |     کد : 897

مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی در دانشگاه بناب برگزار شد

نشست بصیرتی حماسه نه دی همزمان با ایام فاطمیه با حضور حجت الاسلام دکتر خدیوی رییس محترم دفاتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاههای استان آذربایجان شرقی درسالن کنفرانس ریاست برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه بناب : حجت الاسلام رنجبرمسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه بناب ضمن عرض تسلیت بمناسبت فرارسیدن ایام فاطمیه وشهادت صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها افزود:حضرت فاطمه (س) شهید راه ولایت است وهمه ما باید به ایشان اقتداکنیم وسعی کنیم درمسیر ولایت با روشنگری ودفاع، دین خودمان را ادا کنیم.
ایشان درادامه با تاکید بر لزوم بصیرت افزایی درمیان اقشار مختلف جامعه خاطر نشان کردند:درجامعه ای که بصیرت درآن نباشد شخص یا گروهی از مسیر منحرف می شود وبه تعبیر مقام معظم رهبری جای جلاد وشهیدعوض می گردد.
در ادامه جلسه سخنران ویژه مراسم حجت الاسلام والمسلمین دکتر خدیوی ضمن عرض تسلیت بمناسبت فرا رسیدن ایام فاطمیه وسالگرد سپهبد حاج قاسم سلیمانی وشهادت محسن فخری زاده، با تبریک فرارسیدن سالروز نهم دیماه به عنوان نقطه عطفی درتاریخ انقلاب اسلامی ایران بر لزوم بازخوانی حماسه ها وجلوگیری از به فراموشی سپرده شدن آنها تاکید کردندوافزوند:باید نسبت به حماسه ها بخصوص حماسه نه دی توجه ویژه نشان داد وآنها را به گفتوگوبگذاریم.
رئیس دفاتر نهاد استان افزود:انقلاب اسلامی  یک جریان حق است ومانند تمام جریان های حق در طول تاریخ هیچوقت از فتنه وکید دشمنان در امان نبوده وظاهرا سنت خداوند متعال بر این است که وقتی جریان حقی را ایجاد می کند، درکنار آن اجازه میدهد جریان باطلی هم رشد کند.
این استاد فرهیخته دانشگاه با تاکید برلزوم درس گرفتن از تاریخ خاطر نشان کرد: زمانی که پیامبر(ص)در مدینه دولت قدرتمندی تشکیل داد، مثلث شوم مشرکین،جریان یهودوجریان نفاق شکل گرفت.انقلاب اسلامی در همان ابتدا سالهای گوناگونی با فتنه های گوناگون سپری کرده واز گردنه های صعب العبورهم گذر کرده است، فتنه 88هم یکی از فتنه های گسترده ای بودکه دشمن با تمام  توان واردمیدان شده بود.از قدرت رسانه ای وسربازان داخلی که تابع هوای نفس خود بودند وروحیه قدرت طلبی در وجودشان شعله ور شده بود،یا این که ساده لوحانه به مسائل نگاه میکردنداستفاده کرد.جریان منافقین که دستشان به خون ملت ایران آغشته بود را هم بکار گرفت.
ایشان در ادامه با اشاره به اینکه فتنه ها به محض ایجاد شدن هدف گذاری می شوند:اهداف کلی فتنه ها را در سه بخش تبیین کردند.
1-بهم خوردن مرزبندی ها میان دوست ودشمن
2- فاصله انداختن بین ولایت ومردم
3- بین حق وباطل، لباس حق را برتن باطل پوشاند
درسال 88 آنچه که حائز اهمیت است وباید مورد تحلیل قرار بگیرد،جریانات وحوادث بعد از خطبه های مقام معظم رهبری درنماز جمعه یک هفته بعد از انتخابات است که باید مورد تحلیل قرار گیرد.
از این مرحله به بعد بود که انسان باید بصیرت میداشت،خیلی ها بودند که به جریان سبز رای داده بودندولی بعد از شروع فتنه برگشتند.شیهه افکنی دشمنان وبعضی از خواص باعث شد تا حماسه نهم دی با تاخیر چند ماهه اتفاق بیفتد ودر این مدت تجربه ای تلخ بسیاری در کشوراتفاق افتاد جوانها را شهید کردند ، به عکس امام جسارت کردند به بسیج ومساجد حمله کردند، تا اینکه به عاشورا رسیدند وهمه چیزعریان شد.چون خاصیت عاشورا این است که از نفاق پرده برداری می کند.
حجت الا سلام خدیوی با اشاره به مسائل روز کشور افزود: دربحث مذاکره با آمریکا وغرب باید تحلیل درست بشود واز تحریف جلو گیری شود. عده ای با تحریف به دنبال این هستند که خوشبینی نسبت به آمریکاوغرب ایجاد کنند.یا اینکه بگویند در آمریکا گروهی خوب هستند.ماهیت ترامپ وبایدن چدنی بودن است،یکی بادست چدنی ویکی با دستکش مخملی بردست چدنی است.
رئیس دفاتنر نهاد استان :ضمن محکوم کردن اظهار نظرهای آقای محمود امجد در طرف داری از روح الله زم وشهید خطاب کردن جنایتکاران، این حرکت را نشان از هویت بی منطق برخی خواص دانستند وافزودند: رویش جریان حق در مقابل باطل همیشه بوده وخواهد بود.

نوشته شده در   چهارشنبه 10 دي 1399  ساعت  10:59   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  180