تاریخ : چهارشنبه 16 مهر 1399     |     کد : 881

دوره ضمن خدمت در دانشگاه بناب برگزار می گردد

دوره ضمن خدمت مطلع مهر با موضوع احکام کاربردی برگزار می گردد.

پیامبر اکرم ( ص )هر کس: یک مسئله شرعی از احادیث ما پیرامون حلال و حرام و مسائل دینی اش را بیاموزد خدای تعالی هزار گناه او را بیامرزد و شهری از طلا به وسعت دنیا برایش در بهشت بنا کند و به عدد هر مویی که در بدنش قرار دارد برایش حجّ مقبول می نویسد (.بحار الانوار جلد 1 ص 214)

ضمن عرض تسلیت فرا رسیدن اربعین سید وسالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام به اطلاع همکاران گرامی می رساند؛ دوره ضمن خدمت مطلع مهر با موضوع احکام کاربردی به صورت مجازی به مدت 4 ساعت برگزار میگردد.

علاقه مندان جهت ثبت نام وشرکت در دوره می توانند مشخصات شخصی خود (نام ،نام خانوادگی ،کد ملی وشماره همراه )را به کارتابل جناب آقای پوراصل ارسال نمایند.

مهلت ثبت نام 7/16/ 99لغایت 99/7/20می باشد.

به شرکت کنندگان گواهی شرکت در دوره تقدیم می گردد.

نوشته شده در   چهارشنبه 16 مهر 1399  ساعت  13:28   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  90