تاریخ : شنبه 22 شهريور 1399     |     کد : 873

تجمع اعتراض آمیز در محکومیت اهانت به قرآن کریم و پیامبر اعظم(ص) دردانشگاه بناب برگزار شد

اعضای هیات رئیسه ،اساتید وکارکنان دانشگاه بناب در تجمع اعتراض آمیزی اقدام سخیف و ننگین نشریه شارلی ابدو به ساحت مقدس قرآن کریم و سوزاندن صحف شریف الهی و توهین آشکار به پیامبر گرامی اسلام (ص) را محکوم کردند.

اعضای هیات رئیسه ،اساتید وکارکنان دانشگاه بناب در تجمع اعتراض آمیزی اقدام سخیف و ننگین نشریه شارلی ابدو به ساحت مقدس قرآن کریم و توهین آشکار به پیامبر گرامی اسلام (ص) را محکوم کردند.

این تجمع اعتراض آمیز، شنبه 22شهریورماه از ساعت 11 تا 11.30 با حضور اعضای هیات رئیسه ، اساتید وکارکنان در محوطه دانشگاه  بارعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

تجمع کنندگان ضمن محکومیت اقدام مشمئز کننده نشریه شارلی ابدو شعارهای مرگ بر آمریکا. مرگ بر اسراییل. مرگ بر فرانسه، مرگ بر استکبار، سکوت هر مسلمان خیانت است به قرآن لبیک یا محمد، حسین حسین شعار ماست شهادت افتخار ماست، سر دادند.

در پایان نیز قطعنامه ای در راستای محکومیت اهانت به قرآن کریم و پیامبر اعظم (ص) قرائت شد.

نوشته شده در   شنبه 22 شهريور 1399  ساعت  12:18   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  169