تاریخ : دوشنبه 14 بهمن 1398     |     کد : 852

دیدار ریاست وهیات رئیسه دانشگاه بناب با خانواده معظم شهدای شهرستان

همزمان با ایام ا... مبارک دهه فجر انقلاب اسلامی ، هیات رئیسه و مسئول نهاد رهبری دانشگاه بناب با خانواده های معظم شهدا و ایثارگران  شهرستان از نزدیک دیدار و گفتگو نمودند .

دکتر حسین پیری، تجلیل وتکریم خانواده ی معزز شهدا یک وظیفه است.راه وتفکر شهدا که همان راه امام شهداست، باید دردانشگاهها نهادینه شود.در هرسازمان ونهادی تفکر ایثار وشهادت نهادینه وجاری گردد،آن سازمان پویا وفعال خواهد بود.
شایان ذکر است بعد از دیدار با خانواده های شهدا هیات رئیسه دانشگاه برای تجدید میثاق با آرمانهای امام خمینی (ره)وشهدا مزارگلگون کفن شهدا را عطرافشانی کردند.

نوشته شده در   دوشنبه 14 بهمن 1398  ساعت  09:28   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  177