تاریخ : سه شنبه 3 دي 1398     |     کد : 847

به مناسبت سالروز روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه ;

اولین سمینار بایو فوتونیک و معرفی رشته مهندسی اپتیک و لیزر در دانشگاه بناب برگزار شد .

به گزارش خبرنگارفرهنگی دانشگاه بناب ; به مناسبت روز جهانی علم در خدمت صلح وتوسعه ، سمینار بایو فوتونیک با حضور اساتید برجسته کشوری و اعضای هیات علمی رشته مهندسی اپتیک و لیزر دانشگاه در سالن کنفرانس علامه هشترودی دانشگاه بناب برگزار شد .
دکتر علی نوید ، مدیر گروه رشته مهندسی اپتیک و لیزر دانشگاه بناب ، ضمن تبریک و خوش آمد گویی به ورودی های جدید این رشته در دانشگاه به صحبت پیرامون گروه مهندسی اپتیک و لیزر پرداخت .
در ادامه دکتر جعفر پورصمد معاونت اداری مالی دانشگاه و عضو هیئت علمی مهندسی اپتیک و لیزر دانشگاه بناب به ایراد سخنرانی و ارائه نقطه نظرات خود پیرامون تاریخچه مهندسی اپتیک و لیزر در جهان و کشور و هم چنین دانشگاه پرداخت .
در ادامه دکتر سهراب احمدی تحصیل کرده دانشگاه آنژه فرانسه و دانشیار دانشگاه تبریز به ایراد سخنرانی و ارائه نقطه نظرات خود پیرامون بایو فوتونیک و در ادامه فوتونیک پرداخت .
گفتنی است این همایش به همت انجمن علمی دانشجویی مهندسی اپتیک و لیزر و گروه مهندسی اپتیک و لیزر دانشگاه بناب برگزار شد .

نوشته شده در   سه شنبه 3 دي 1398  ساعت  10:35   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  262