تاریخ : سه شنبه 3 دي 1398     |     کد : 846

آیین اختتامیه اولین جشنواره درون دانشگاهی رویش در دانشگاه  بناب برگزار شد

آیین اختتامیه اولین جشنواره درون دانشگاهی رویش با معرفی برگزیدگان دربخش های مختلف به کار خو پایان داد.

جشنواره رویش به عنوان عرصه تجلی توانمندی­ها و استعدادهای ارزشمند کانون­های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی بستر مناسب برای انعکاس ظرفیت­های قابل توجه کانون­ها است. بی تردید برای رقم زدن رویشی نو و تبلور شکوفایی و خلاقیت در حوزه کانونی، برگزاری شایسته جشنواره­ رویش درون دانشگاهی گامی مهم محسوب می شود.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه بناب:همزمان با ویژه برنامه جشن شب یلدا آیین اختتامیه اولین جشنواره درون دانشگاهی رویش با حضور دکتر حسین پیری رئیس دانشگاه، دکتر مهدی حاتمی معاون دانشجویی، فرهنگی ، دکتر امیر مدنی  مدیرکل امور فرهنگی، با حضور پرشوردانشجویان در محل سالن اجتماعات پرفسور هشترودی برگزارشد.
دکتر مهدی حاتمی: قائم مقام جشنواره ضمن توضیحاتی درمورد نحوه برگزاری وداوری این جشنواره ازدست اندر کاران این جشنواره تقدیروتشکرنمود. وابراز امید واری کرد که برگزیدگان این جشنواره درجشنواره های بعدی حضوری فعال وپرقدرت داشته باشند.
شایان ذکر است: تقدیر از برگزیدگان دربخش های مختلف، اجرای مسابقه از دیگربخش های این برنامه بود.

نوشته شده در   سه شنبه 3 دي 1398  ساعت  09:46   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  127