تاریخ : شنبه 6 مهر 1398     |     کد : 833

به مناسبت هفته دفاع مقدس دیدار هیأت رئیسه دانشگاه بناب با امام جمعه بناب

همزمان با هفته دفاع مقدس هیأت رئیسه دانشگاه بناب با امام جمعه بناب دیدار کردند

به گزارش خبرنگارفرهنگی دانشگاه بناب؛اعضای هیأت رئیسه دانشگاه در دومین روز از هفته دفاع مقدس با امام جمعه محترم بناب دیدار کردند.

در این دیدار ریاست محترم دانشگاه ، بزرگداشت هفته دفاع مقدس را فرصتی بزرگ برای تجدید میثاق با آرمانهای شهدا دانست و گفت: هفته دفاع مقدس فرصتی بزرگ است تا با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کنیم و یاد ایشان را زنده نگه داریم و با حفظ راه شهدا، اجازه ندهیم اهداف شهدا در جامعه کمرنگ شود.

در ادامه : امام جمعه بناب  با تجلیل از رشادت ها و دلیرمردی های رزمندگان اسلامی در طول ۸ سال دفاع مقدس خاطرنشان کرد: اگر در هشت سال دفاع مقدس یک عده از خوبان شهید نمی شدند و تمام ملت دست به کار نمی شدند امروز شرایطی که در کشور حاکم است شاهد نبودیم.

حجت الاسلام باقری بنابی اضافه کرد: این عزت و عظمت مرهون فداکاری ها و خون پاک شهداست و در سایه دادن سرمایه هاست که 40 سال است توانسته ایم با عزت و عظمت در دنیا عرض اندام کنیم.

ایشان خاطر نشان کرد:جایگاه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در میان سایر دول یگانه است. عزت وعظمتی که ایران اسلامی امروز دارد، تا کنون سابقه نداشته است.

نوشته شده در   شنبه 6 مهر 1398  ساعت  14:59   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  150