تاریخ : سه شنبه 18 تير 1398     |     کد : 828

دیدار هیات رئیسه دانشگاه بناب با امام جمعه محترم شهرستان بناب

همزمان با دهه کرامت وآغاز هفته عفاف وحجاب هیات رئیسه دانشگاه بناب با حجت السلام باقری بنابی امام جمعه شهرستان بناب دیدارکردند.

بیست و یکم تیرماه سالروز قیام مردم مشهد علیه کشف حجاب به عنوان روز عفاف و حجاب نامگذاری شده است.روزی که دژخیمان رضاخان مردم معترض به کشف حجاب را درمسجد گوهرشاد به خاک و خون کشیدند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه بناب: همزمان با هفته عفاف وحجاب ودهه کرامت میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) اسوه عفاف وحجاب هیات رئیسه دانشگاه بناب با حجت السلام باقری بنابی امام جمعه شهرستان بناب دیدارکردند.
دکتر حسین پیری رئیس دانشگاه بناب دراین دیدار ضمن گرامی داشت هفته عفاف وحجاب خاطر نشان کرد،شهرستان بناب شهری مذهبی وحوزوی است. ودانشگاه بناب دراین امرجزءدانشگاههای پیش رواست.
درادامه امام جمعه شهرستان بناب ضمن بیان اهمیت فرهنگ عفاف وحجاب درجامعه تاکید کردند که این مقوله دردانشگاهها باید باصبر وشکیبایی وخوش اخلاقی پیگیری شود.
شایان ذکراست: فضاسازی وهمچنین برگزاری جلسه عفاف وحجاب برای اعضای هیآت علمی وکارکنان دانشگاه ازدیگربرنامه های هفته عفاف وحجاب دردانشگاه بناب می باشد.

نوشته شده در   سه شنبه 18 تير 1398  ساعت  14:28   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  119