تاریخ : سه شنبه 28 خرداد 1398     |     کد : 827

انتخابات کانون همیاران سلامت روان برگزار شد

انتخابات اعضای اصلی کانون همیاران سلامت با حضور اعضای عمومی و اصلی و نظارت معاون مرکز مشاوره، بهداشت و سلامت در ساختمان شهیدآوینی برگزارشد.

برابر اساسنامه کانون دانشجویی همیاران سلامت روان، اعضای شورای مرکزی کانون متشکل از 5 عضو اصلی و 2 عضو علی البدل در انتخابات مجمع عمومی مورخه27/3/98 به مدت یکسال برگزیده شدند . لازم به ذکر است این کانون نهادی غیر سیاسی هست، که به منظور جلب مشارکت و یاری دانشجویان هر دانشگاه به سایر دانشجویان دانشگاه و نیز با هدف ارائه خدمات مستمر و فراگیر و اجتماع محور زیر نظر مرکز مشاوره دانشجویی فعالیت می کند.
اسامی اعضای شورای مرکزی کانون دانشجویی همیاران سلامت روان به شرح زیر اعلام می گردد.

نوشته شده در   سه شنبه 28 خرداد 1398  ساعت  15:17   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  146