تاریخ : چهارشنبه 10 آبان 1396     |     کد : 767

برگزاری مراسم اهدای خون در دانشگاه بناب

مراسم اهدای خون با شعار "اهدای‌خون‌اهدای‌زندگی " به همت امورفرهنگی واجتماعی و کانون هلال احمر دانشگاه بناب برگزار گردید.

در آستانه اربعین حسینی برای ترویج فرهنگ اهدا، تهیه و تأمین خون و فرآورده‌های سالم و مطمئن و رایگان برای رفع نیاز بیماران نیازمند مراسم اهدای خون با حضور یک تیم ۱۲ نفره از سازمان انتقال خون استان آذربایجان شرقی در دانشگاه بناب برگزار گردید.

لازم به ذکر است این مراسم با استقبال بی نظیر دانشجویان، کارکنان واساتید دانشگاه روبرو گردید که نشان از همدلی و نوع دوستی آنان است.

نوشته شده در   چهارشنبه 10 آبان 1396  ساعت  12:26   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  621