تاریخ : چهارشنبه 22 شهريور 1396     |     کد : 759

برگزاری جشن ولایت و امامت در دانشگاه بناب

به مناسبت فرخنده روز عید غدیر خم، مراسم جشن امامت و ولایت در دانشگاه بناب با حضور هیئت رئیسه ، کارکنان خانواده های همکاران محترم در روز دوشنبه مورخه 18/06/96 در محل سالن کنفرانس علامه طباطبایی دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که با قرائت قرآن و پخش سرود ملی آغاز شد در ابتدا حجت الاسلام نقیان مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه ضمن خیر مقدم گویی به همکاران و خانواده های محترمشان عید ولایت و امامت را تبریک گفته و به بیان فضایل و اوصاف حضرت علی (ع) پرداختند.
سخنران دیگر برنامه دکتر عباسیان ریاست محترم دانشگاه بناب بودند که ایشان نیز ضمن خیرمقدم گویی به خانواده های محترم همکاران از قابلیتهای دانشگاه بناب سخن گفته و راهکارهای ارتقای سطح علمی دانشگاه را متذکر شدند.
اجرای تئاتر و برنامه های شاد و متنوع و مولودی خوانی و اجرای مسابقه از دیگر برنامه های اجرا شده در این مراسم بود.
در انتهای برنامه نیز از فرزندان ممتاز کارکنان دانشگاه و همچنین از خردسالان حاضر در برنامه تجلیل به عمل آمد.

نوشته شده در   چهارشنبه 22 شهريور 1396  ساعت  09:55   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  647