تاریخ : شنبه 3 تير 1396     |     کد : 753

مراسم تجلیل ازفارغ التحصیلان فرهنگی دانشگاه بناب همراه با ضیافت افطار برگزار شد.

در این مراسم که با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاون فرهنگی و اجتماعی و مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بناب در حسینیه ولایت، برگزار شد، از فعالان حوزه های مختلف فرهنگی دانشگاه وفارغ التحصیلان فرهنگی تقدیربه عمل آمد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه بناب، مراسم تجلیل ازفارغ التحصیلان فرهنگی دانشگاه بناب برگزار شد.
 در این مراسم که با حضورمسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاون فرهنگی و اجتماعی و مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بناب در حسینیه ولایت، برگزار شد، از فعالان حوزه های مختلف فرهنگی دانشگاه وفارغ التحصیلان فرهنگی تجلیل شد.
در ابتدای این جلسه که با حضور باشکوه دانشجویان همراه بود، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به ایراد سخنرانی پرداخت و ضمن تقدیر و تشکر از دانشجویان، سخنانی پیرامون فضیلت ماه مبارک رمضان وضرورت بهره گیری از این روزهای باقیمانده ماه بندگی که موهبتی از طرف خداوند متعال است اشاره کردند. حجت الاسلام نقیان افزودند:زندگی الهی علاوه بر زندگی نباتی وحیوانی وانسانی که مد نظر وحی می باشدوبا هدایت ولایت تکمیل می شود،که درعصر حاضر نمودش در ولایت فقیه می باشدلذا تداوم حیات الهی در عصر غیبت با تبعیت از ولی فقیه امکان پذیر است وکار فرهنگی تداوم حیات الهی در عرصه های مختلف صورت می گیرد وماهم با مشارکت وحمایت از کارهای فرهنگی چه در دوران دانشجویی چه دربیرون ازدانشگاه در همین راستا قدم برداریم.
 در ادامه برنامه محمود سعیدی نژند مدیر امور فرهنگی و اجتماعی با تاکیدبرتداوم کار فرهنگی درحوزه های مختلف، با بیان اینکه مقام معظم رهبری دغدغه فراوانی در حوزه فرهنگ دارند؛ افزود کارفرهنگی به قدری حساس  وبااهمیت است که حضرت آقا دربیاناتی فرمودند: فرهنگ به مثابه هوایی است  که تنفس می‌کنیم این فرموده مقام معظم رهبری مسئولیت مارا درقبال کار فرهنگی بیش از پیش می کند لذا  شما افسران جمگ نرم وظیفه دارید برای ایجاد جو فرهنگی سالم در جامعه با توجه به تجربه چندین ساله فرهنگی در دانشگاه مسئولیت مضاعفی در جامعه دارید.
تقدیر از فعالین فرهنگی ،اقامه نماز جماعت مغرب وعشاءوضیافت افطاری پایان بخش این مراسم بود.

نوشته شده در   شنبه 3 تير 1396  ساعت  13:11   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  628