تاریخ : شنبه 23 بهمن 1395     |     کد : 742

راه پیمایی 22بهمن دربناب برگزار شد.

حضور باشکوه دانشگاهیان دانشگاه بناب در راهپیمایی 22بهمن

همزمان با فرا رسیدن یوم‌الله ۲۲ بهمن، سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، مراسم راهپیمایی در بناب با حضور دانشگاهیان و اقشار مختلف مردم برگزارشد.

دانشجویان، اساتید و کارکنان  دانشگاه بناب همزمان  با آحاد ملت شریف ایران باعزمی استوار و مشت‌هایی گره کرده در راهپیمایی 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی بر رژیم ستمشاهی و روز پیروزی حق بر باطل شرکت کردند و همگام با سایر مردم ولایت مدار کشور عزیزمان با سر دادن شعار علیه دشمنان اسلام و ایران، انزجار خود را از آنان اعلام داشتند. راهپیمایان با در دست داشتن تصاویر امام خمینی‌(ره)، رهبر معظم انقلاب، پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران و همچنین تصاویر شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس حمایت خود را از انقلاب و دست‌آوردهای آن نشان دادندو با آرمان‌های امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب تجدید میثاق کردند.

نوشته شده در   شنبه 23 بهمن 1395  ساعت  10:52   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  465