تاریخ : شنبه 10 آبان 1393     |     کد : 457

....::گرامیداشت ماه محرم در دانشگاه بناب ::.......

گرامیداشت ماه محرم در دانشگاه بناب

فرا رسيدن ماه محرم و همگام با مردم عزادار شهرستان بناب، دانشگاه بناب نيز با سياه پوش كردن دانشكده‌ها و و حسینیه ولایت، ضمن ايجاد حال و هواي كربلايي، در غم سيد و سالار شهيدان حضرت امام حسين (ع) و ياران با وفايش به سوگ نشست .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، امسال نيز همچون سال‌هاي گذشته، با نزديك شدن به ماه محرم، اساتید، كاركنان و دانشجويان دانشگاه با شور و حال حسيني ضمن حضور در حسینیه ولایت دانشگاه، با سياه‌پوش كردن اين حسینیه، و به منظور برگزاری باشکوه مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان با برگزاری جلسات متعدد به استقبال ايام محرم رفتند.

حضور پر شور دانشگاهيان در مراسم‌ سينه‌زني، سفره نذري و عزاداري در شام غريبان، از برنامه‌هاي ويژه دانشگاه بناب در دهه اول محرم است.

نوشته شده در   شنبه 10 آبان 1393  ساعت  12:07   توسط   روابط عمومی    تعداد بازدید  1143