تاریخ : چهارشنبه 7 آبان 1393     |     کد : 455

دانشگاه بناب در هفتمين دوره جشنواره ملی حرکت که به میزبانی دانشگاه شيراز برگزار شد، موفق به کسب یک تندیس طلا شد.

-

دانشگاه بناب در هفتمين دوره  جشنواره ملی حرکت که به میزبانی دانشگاه شيراز برگزار شد، موفق به کسب یک تندیس طلا شد.
دکتر ثقفی مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بناب در گزارشی اعلام کرد: جشنواره ملی حرکت ویژه انجمن های علمی دانشجویی
 هفته گذشته با حضور گسترده در پردیس ارم دانشگاه شیراز آغاز شد و پس از سه روز فعالیت  بر اساس اعلام رای کمیته داوری جشنواره، نفرات و  انجمن های برگزیده و قابل تقدیر در حوزه های مختلف علمی، آموزشی، پژوهشی و ترویجی معرفی شدند . .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، در این جشنواره بیش از 17 هزار اثر علمی برای شرکت در هفتمین جشنواره ملی حرکت مورد بررسی قرار گرفت که از میان آنها یک هزار و 100 اثر برای شرکت در مرحله کشوری برگزیده شد و هنچنین آثار ارسال شده به جشنواره ملی حرکت در 16 حوزه مختلف انتخاب شدند که در نهایت از103 نفر یا انجمن برگزیده تجلیل شد .

نوشته شده در   چهارشنبه 7 آبان 1393  ساعت  12:20   توسط   روابط عمومی    تعداد بازدید  651