تاریخ : يکشنبه 30 ارديبهشت 1403     |     کد : 1053

شمیم معطر رضوی

حضور خادمین حرم مطهر رضوی در دانشگاه بناب

خادمین آستان قدس رضوی با پرچم منور بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) با ورود به دانشگاه بناب، فضایی آکنده از شمیم معطر هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت ایجاد کردند.

همزمان با دهۀ کرامت و در آستانۀ ولادت با سعادت حضرت امام رضا (علیه السلام)، عصر جمعه ۲۸ اردیبهشت۱۴۰۳، خدام حرم مطهر رضوی با حمل پرچم گنبد حرم مطهر حضرت امام رضا (علیه السلام) فضایی سرشار از عطر رضوی را در دانشگاه بناب ایجاد نمودند.

در این مراسم معنوی که برای دانشجویان دختر برگزار شد به قید قرعه ۱۰ نفر مجوز حضور در اردوی مشهد مقدس دانشگاه را که در تابستان ۱۴۰۳برگزار خواهد شد، دریافت کردند.

نوشته شده در   يکشنبه 30 ارديبهشت 1403  ساعت  10:33   توسط   کارشناس امور فرهنگی    تعداد بازدید  30