تاریخ : يکشنبه 17 دي 1402     |     کد : 1039

به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س)،

نشست صمیمی بانوان شاغل در دانشگاه بناب با هیات رئیسه

مراسم نشست صمیمی بانوان شاغل در دانشگاه بناب با هیات رئیسه به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س) روز زن در سالن سردار شهیدقاسم سلیمانی دانشگاه بناب برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه بناب به نقل از روابط عمومی ؛مراسم نشست صمیمی بانوان شاغل در دانشگاه بناب با هیات رئیسه در تاریخ ۱۷ دی ماه ۱۴۰۲به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س) روز زن در سالن سردار شهیدقاسم سلیمانی دانشگاه بناب برگزار شد.
دراین جلسه از زحمات و تلاشهای موثر اساتید و کارکنان خانم، توسط ریاست دانشگاه بناب، دکتر مجتبی عباسیان و مسئول نهاد رهبری دانشگاه حجه الاسلام و المسلمین حیدرزاده تقدیر و تشکر به عمل آمد.
در ادامه برنامه بانوان حاضر در جلسه نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را در یک فضای صمیمی مطرح نمودند و در پایان نیز از حاضرین در جلسه با اهداء لوح تقدیر و هدیه تجلیل به عمل آمد.

نوشته شده در   يکشنبه 17 دي 1402  ساعت  14:23   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  76