تاریخ : دوشنبه 11 دي 1402     |     کد : 1036

هم زمان با وفات حضرت ام البنین(ع) هیأت رئیسه دانشگاه بناب با خانواده شهدا دیدار کردند

به گزارش خبرنگارفرهنگی دانشگاه بناب: بمناسبت ایام وفات حضرت ام البنین (ع) ، روز تکریم مادران و همسران شهدا ،هیئت رئیسه و جمعی از کارکنان محترم دانشگاه بناب با خانواده شهید اسمعیل سامع نوروزی از شهیدان دوران ۸ سال دفاع مقدس دیدار نمودند.
در این دیدار که مصادف با ۹ دی روز بصیرت بود، با اهدائ لوح و اهدای تابلوی یادبود از مجاهدتها ، ایثارگری ها و صبر و بردباری خانواده شهید سامع نوروزی تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
روحشان شاد، یادشان گرامی و راهشان پررهرو باد.

نوشته شده در   دوشنبه 11 دي 1402  ساعت  15:28   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  29