تاریخ : چهارشنبه 6 دي 1402     |     کد : 1033

کارگاه آموزشی کمک های اولیه در دانشگاه بناب برگزارشد.

به همت کانون حلال اهمر دانشگاه بناب کارگاه آموزشی کمک های اولیه باحضور دانشجویان وکارمندان درسالن اجتماعات پرفسور هشترودی برگزارشد.

به گزارش خبرنگارفرهنگی دانشگاه بناب:به همت کانون حلال اهمر دانشگاه بناب کارگاه آموزشی کمک های اولیه باحضور دانشجویان و کارمندان درسالن اجتماعات پرفسور هشترودی برگزارشد.
این کارگاه که با هدف اهمیت آموزش های کمک های اولیه و مهارت های امدادی فردی و دوره های آموزشی برای علاقه مندان برگزار شد ، مدرس دوره مباحثی را شامل ارزیابی و انتقال مصدوم،احیاء بیمار و زخم ها،مایعات درمانی ،ارزیابی آسیب های احتمالی،روش تزریق واکسن ها،شاخص های شدت سوختگی و رسیدگی به عواملی همچون وسعت و شدت سوختگی در طول مدت6 جلسه و در محل سالن پرفسورهشترودی برای شرکت کنندگان به تفصیل شرح داد.

گزارش تصویری

نوشته شده در   چهارشنبه 6 دي 1402  ساعت  10:26   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  17