تاریخ : سه شنبه 16 آبان 1402     |     کد : 1022

همزمان با روز ۱۳ آبان

حضور دانشگاهیان دانشگاه بناب در راهپیمایی۱۳آبان

جمعی از اساتید ، کارکنان و دانشجویان در راهپیمایی ۱۳آبان روز استکبار ستیزی شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه بناب:جمعی از اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه بناب در راهپیمایی پر شور ۱۳آبان شهرستان بناب شرکت نمودند.
دراین مراسم که با استقبال گسترده مردم انقلابی و شهید پرور شهرستان برگزار گردید، نسل جدید انقلاب همراه و همگام با قشر های مختلف جامعه ، دشمنی های استکبار جهانی با کشور سر افرازمان و همچنین جنایات و خونریزی های و حشیانه رژیم غاصب و کودک کش اسرائیل را در نسل کشی غزه مظلوم با شعار های (مرگ براسرائیل ومرگ بر آمریکا) محکوم نمودند.
در این راهپیمایی که نشان از روحیه استکبار ستیزی وعقلانیت انقلابی مردم فهیم داشت ، دانشگاهیان نیز با حضور خود آمریکا را شیطان بزرگ دانسته و ریشه تمام جنایات بین المللی به ویژه جنایات رژیم نژادپرست صهینوستی را در خوی استکبار آمریکا میدانند.

نوشته شده در   سه شنبه 16 آبان 1402  ساعت  08:43   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  28