تاریخ : پنجشنبه 4 خرداد 1402     |     کد : 1012

همزمان با سوم خرداد

هیات رئیسه دانشگاه بناب از خانواده معظم شهدا و جانبازان دیدار کردند

به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر قهرمان، هیات رئیسه دانشگاه بناب از خانواده معظم شهدا و جانبازان دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه بناب:به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر قهرمان، هیات و جمعی از مسئولان دانشگاه بناب از خانواده معظم شهدا و جانبازان دیدار و تجلیل کردند.

روز سوم خرداد 1361 يکي از بارزترين جلوه‌هاي نصرالهي و يکي از مهمترين و زيباترين روزهاي انقلاب اسلامي ايران مي‌باشد. در اين روز شهر مقاوم خيز خرمشهر که پس از 35 روز پايداري و مقاومت در 4 آبان 1359 به اشغال دشمن در آمده بود، پس از 578 روز (19 ماه) ، بار ديگر توسط رزمندگان اسلام فتح شد و پرچم اسلام بر فراز مسجد جامع و پل تخريب شده خرمشهر به اهتزاز در آمد.

نوشته شده در   پنجشنبه 4 خرداد 1402  ساعت  13:22   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  140