تاریخ : يکشنبه 31 ارديبهشت 1402     |     کد : 1007

هم زمان با شب ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها

مراسم جشن روز دختر در دانشگاه بناب برگزار شد

همزمان با شب ولادت با سعادت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها مراسم جشن روز دختر در دانشگاه بناب برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه بناب ، همزمان با شب ولادت با سعادت کریمه اهل بیت (س) مراسم جشن روز دختر با حضور سرکار خانم دکتر نیلچی زاده مشاور سازمان ملی جوانان در امور دختران ،زنان وخانواده وجمعی از دانشجویان دختر در سالن آمفی تئاتر علامه طباطبایی دانشگاه بناب برگزار شد.
در این مراسم که با حضور پرشور دانشجويان همراه بود، برنامه های شاد و متنوعی از جمله مسابقه، مولودی خوانی، اهدای گل به اسامی زهرا و معصومه، مدیحه سرایی، پخش کلیپ موسیقی ، برگزار شد.
شایان ذکر است: در این مراسم نتایج برندگان مسابقه کتاب خوانی سرنوشت دو خواهر و ترگل اعلام گردید وبرگزیدگان به مشهد مقدس اعزام خواهند شد.

نوشته شده در   يکشنبه 31 ارديبهشت 1402  ساعت  17:28   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  160