تاریخ : دوشنبه 26 ارديبهشت 1401     |     کد : 947

برگزاری اردوی تفریحی ، توجیهی کندوان برای دانشجویان جدیدالورود دانشگاه بناب

اردوی تفریحی توجیهی از روستای تاریخی روستای کندوان با حضور 150نفر از دانشجویان دختر برگزارشد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه بناب: اردوی یک روزه روستای تاریخی کندوان باحضور 150نفر از دانشجویان جدید الورودبرگزار شد .
هدف از برگزاری این اردو  آشنایی دانشجویان با جاذبه های گردشگری یکی از سه روستای صخره ای جهان در روستای کندوان و برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی در طول زمان برگزاری اردو بود.
کندوان یکی از روستاهای استان آذربایجان شرقی است که در دهستان سهند بخش مرکزی شهرستان اسکو واقع شده‌است. این روستا دارای جاذبه‌های گردشگری فراوانی‌ است که به‌دلیل شکل خانه‌های آن که به‌ مانند کندوی عسل در دل کوه کنده شده‌اند به کندوان معروف شده است

نوشته شده در   دوشنبه 26 ارديبهشت 1401  ساعت  08:18   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  257